"Lovingly Jade"

Den här bloggposten är ett stort innerligt fuck you till Blogge Bloggelito och hans sexistiska biologistiska exotiserande och illa förtäckta hotande om våldtäkt om män inte får sina prostituerade.

23481-4

Ett stort och varmt hjärta till Jade (min favorit), Georgina Young och Co på http://www.bigbadchinesemama.com
fan vad jag skrattade när jag kollade "Harem of angst" och man kände sig fetingpeppad. Och jag instämmer med brudarna där, Blogge "If you want exotic, erotic subservience go fuck yourself with an "oriental" vase"

:)





*uppdate: Blogge har skrivit tillbaks. det går ut på att han är en riktig hingst. stor underhållning!

Kommentarer
Postat av: kamikaze

yes vilken fantastisk länk!! tack

2007-02-11 @ 23:16:12
Postat av: Syrran

Åh, hurra! Du är så bra!

Jag blir så jävla äcklad av alla män som under förevändningen att de "stöder sexsäljare" bara vill öka sitt utrymme att exploatera kvinnor sexuellt. Fy fan!

Postat av: Blogge Bloggelito

Men lägg ner, sister! Lite vassare argument får du nog allt leta fram.

2007-02-12 @ 13:31:00
URL: http://www.xingfu.se/blogge/
Postat av: Syrran

Det var inget argument, det var en spontan känsloyttring.

2007-02-12 @ 14:23:49
URL: http://syrran.wordpress.com
Postat av: sidekick

definitivt mer spontana känsloyttringar åt kvinnorna!

blogge: det är ingen idé att argumentera med personer som dig, din kvinnosyn är åt h-e och så är det.. stör man sig på länken ovan så kan man ta det som en god indikation på att man har en taskig kvinnosyn och problem med kvinnor som inte lägger sig som en dörrmatta framför ens fötter, om man blir provocerad av kvinnorna som inte passar din asian-girl-mall.. i vanliga fall är det i det här läget män som du brukar komma med "jävla hora", men eftersom du nu valt att utnyttja debatten på ett lite annat sätt så har du ju inte det "argumentet", likförbannat tror du att du har mansrätt att gå in på min blogg och tala om för andra kvinnor att dom ska hålla käften. för de som sticker gubbarna i ögonen är inte bara de som jobbar som horor, de är kvinnorna som inte smörar för männen, för dig och dina stereotypa slemtankar om kvinnor blogge, som vägrar be om din manliga uppskattning, pengar eller efter din tillåtelse, som inte håller käften för att dom är beroende av dig som kund, det är det som provocerar dig allra mest för dom har du ingen som helst kontroll eller makt över, du kan inte köpa deras tystnad för en 500lapp, då har du bara det du tror är din manliga rätt att tala om för kvinnor att hålla käften hursomhelst. och det kommer aldrig funka här blogge, så varför inte bara ge upp.

2007-02-12 @ 16:00:23
Postat av: Blogge Bloggelito

Du har ju inte ens fattat vad som egentligen står på din egen länk!

Däremot är varje antydan om att man har personliga motiv för att legalisera eller avkriminalisera prostitution så låg och så bortanför normal och sansad debatt att sådant tankegods mestadels förpassas till obskyra bloggar. Som den här.

2007-02-12 @ 18:04:55
URL: http://www.xingfu.se/blogge/
Postat av: sidekick

blabla bla nej länkens författares åsikt verkar vara för svår för dig att fatta eftersom det ju innebär att du måste se dig för vad du är, därför infogade jag en bild på ett pekfinger, förhoppnings kan du i alla fall fatta det budskapet. hejdå blogge

2007-02-12 @ 18:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback