Högern är Sd:s Pr-byrå

"- Sverigedemokraterna har varit starkt exponerade före och under den här mätperioden. Det har varit en ordentlig marknadsföring av deras budskap. Partier som inte finns i riksdagen behöver uppmärksamhet för att nå fram, säger Toivo Sjörén, chef för Sifos opinionsundersökningar".

Och utrymmet har dom fått tack vare högerblockets mediemedvetna kampanj som försökt, och lyckats, se till att Sverigedemokraterna normaliseras som parti och blivit några som, till skillnad från andra högerextrema partier, ska garanteras och förväntas få plats i medierna. Det har alltså inte blivit, precis som jag och många andra påpekade, så att genom att publicera Sd:s rasistiska politiska hållning i t.ex. Aftonbladet så har stödet minskat, för att som man har menat att sd:are är vilseledda snälla och bara har missförstått det rasistiska budskapet och att när de läser och hör rasism i ett nytt mer offentligt sammanhang ska det plötsligt gå upp ett välvillighetens ljus. Genom att ge Sd utrymme har man BARA hjälpt till att sprida och legitimera deras rasistiska åsikter och politik.

Det här normaliseringsprojektet som nu fått större spridning började med högerpartierna och deras förlängda ideologiska organ: Erik Ullenhag FP var inte sen efter att partiet går framåt i valet 06 att direkt bjuda upp till dans, Maud möter gärna Åkesson med känsloargument i en mysig SVT-morgonsoffa ioch  Agenda kommenterar hon just dessa schyssta svenskar som tror att Sd är ett rätt snällt parti som "bara är lite emot Invandrare". Vi ska alltså förstå Maud som att Centern menar att det är helt okej att "bara vara lite emot Invandrare"?

Det liberala konceptet Newsmill har varit med som en katalysator för dessa processer och garanterat att alla rasistiska åsikter ges maximalt med utrymme och liberala DN har gett dem sitt stöd och marknadsföringsutrymme. Kristdemokraterna kan tänka sig ett samarbete. Fredrik Reinfeldt svävar länge på målet och har mycket svårt att ta ett klart avstånd från ett samarbete med Sd. T.o.m. moderaten med ett namn som nog inte många i sd betraktar som svenskt Pehsaw Farek är påverkad av de moderata strömningarnas styrka inom partiet och får tacksamt nog agera deras megafon "Vi måste ta debatten med Sverigedemokraterna", "Sd ska bemötas i debatt". Enda gången en mörkhyad moderat eller folkpartist kommer fram är när man vill ge sig på Invandrare eller när man ska ska ge rasisterna mer utrymme - värdet på denna reklam kan väl någon reklambyrå räkna ut.. 

Den fd MUF:aren Jimmy Åkesson blir uppvaktad. Moderat Ungdomsförbundet har varit flitiga och man premiäröppnar med ett leende upp för rasisterna i Almedalen, och passar gärna på att på ungmoderatiskt klämkäckt "upproriskt" manéer likställa Sd med ett etablerat riksdagsparti: Vänsterpartiet, helt i enlighet med sin normaliseringsstrategi, som samtidigt är ett angrepp. Åh så finurligt. En högst osmaklig och historiskt felaktig jämförelse enligt andra.

Sverigedemokrater har själva märkt av de etablerade högerpartiernas kampanj och upplevt det som en morot: "- Alliansen är trevligare mot oss. Så är det nog över hela Sverige, säger sd-politikern Roger Hedlund i Gävle."

Och mycket riktigt, högerns välvilliga kampanj går så bra att många börjar få svårt att skilja partierna åt..

Vita Moderat Vellinge

Ja, vad skiljer egentligen Reinfeldts uppfattning om flyktingar från dom lokala moderata Vellingepolitikernas? Jag gör det lätt för er - inget alls.