Madonna censurerad

Usahögerns kristna ser till att Madonna cenureras när hon använder sig av korset och korsfästelsen i sina framträdanden. Bra att tänka på under muslimhetsen som sker på många manliga högerbloggar och i allmänheten, som framställer islam som "det stora hotet", hotet mot yttrandefrihet kommer uppenbarligen från västs huvudmakt, där terrorismen mot abortkliniker också är utbredd. Jämför med muhammedbilderna, som var rasistiska karikatyrer och högst aggressiva, där reaktionerna var högst förståliga. Madonna må ha gjort en adoptionskampanj som jag bara funnit motbjudande, men att använda sin makt och sin position till att visa på den kristna dubbelmoralen är bara så himla bra vogue. http://www.tv4.se/noje/497947.html 

Serien Elsa

En väldigt bra tjej som jag känner litegranna kommer få sin nya serie om tjejen Elsa publicerad i ETC nu snart framöver. Grattis Sara! Härligt!     http://elsas.se

JennyW

Återigen ett läckert träffande inlägg av JennyW som jag bara måste reflektera över lite:
"..nog är det bra corny att tro att det är det talade planet som är av intresse när vi ska bedöma en kulturs eller kontexts acceptans av mäns beredvillighet att sexuellt översvämma kvinnor och barn.

Döljande öppenhet" kallar sociologen Nea Mellberg strategin, dvs. att engagerat och ofta tala om och mot övergrepp, en strategi hon stött på hos många av de män som utnyttjat barn och vars partners hon intervjuat i sin avhandling "När det overkliga blir verklighet" om mödrars situation när deras barn utsätts för sexuella övergrepp."          
http://jennywesterstrand.blogspot.com/2006/10/fr-oss-som-orkar-tnka.html

Denna kritik som just är så viktig vad gäller svensk och västerländsk kultur i allmänhet som älskar att prata om och emot förtryck, men som vi: kvinnor, som har invandrat, som aldrig får invandra, icke-amerikaner i oljerika länder etc. .. märker just bara är snack för att manipulera oss själva och andra för att dölja förtrycket, stå ut med det och acceptera det ...kvinnor som dör i sviterna efter olagliga aborter i eu:staterna, usa:s terrorism, brotten mot mänskliga rättigheterna, tortyren etc. Tomma tunnor skramlar mest sa man förr, det torde gälla här i vår del av världen. 

Ner med Bosse, länge leve Jenny.