Evolutionen från grottmännen och framåt

Den västerländska civilisationen har nu efter årtusenden lyckats skapa det mästerverk som oöverträffat kröner evolutionen. Borta är de barbariskt skymmande slöjorna och blygsamheten, nu roar vi oss på bästa sätt i ariska vänners lag :  http://www.bigbrother.se/


Kommentarer
Postat av: Kommissarie Akut

Och i andra delar i världen rullar vardagen på precis som förut.
http://michellemalkin.com/archives/004448.htm

2006-02-05 @ 02:47:19
Postat av: sidekick

Akut,
dessa människor använder ju bara sin yttrandefrihet inte sant?

Men varför har västvärlden detta akuta behov av att förolämpa och uttala sig nedlåtande islam = förolämpa och uttala sig nedlåtande om alla muslimer tror du?

Vad gott ska det leda fram till? Vad är den "smarta" strategin bakom liksom? Sen när blir nått bättre av att förolämpa och förnedra andra människor? Speciellt människor som redan lever under utsatta förhållanden, i krig, svält, förnedring, varför detta behov hos väst att redan slå på de som ligger?

Men om du fick som du ville skulle väl alla muslimer utrotas och sättas i koncentrationsläger?

2006-02-05 @ 14:06:02
Postat av: Kommissarie Akut

Gör alla i västvärlden det menar du? Uttalar sig tillexempel alla jag känner sig nedvärderande över alla muslimer? Nej verkligen inte. Jag har inget behov av att se ner på Islam. Det är väldigt väldigt lätt att dra alla öven en och samma kam bara för att vissa beter sig illa, eller hur? Det är ju lika illa att tro att alla i väst ser ner på Islam precis som att jag skulle inbilla mig att alla muslimer skulle se ner på alla i väst.

Jag menar bara att, bara för att ett par idioter beter sig illa så ska inte en hel världsdel få skit för det. Jag tycker det var illa att det blev som det blev just nu. Jag tycker att det var illa att de som nu la ut bilderna verkligen gjorde det. De visste ju vilka reaktioner det kunde föra med sig, så varför publicera bilderna? Gör deras misstag det rätt för de arga och sårade muslimerna att se ner på mig för att andra beter sig illa? Nej, men varför ska jag då råka ut för deras hot då det inte är jag som är boven?

Bara för att vissa från båda håll beter sig som skitstövlar behöver inte alla dras in i det, men det blir ju så ändå. Det tycker jag är lite tråkigt. Nej, jag vill inte att alla muslimer skall utrotas i koncentrationsläger alls. Jag är inte en sådan person med såna åsikter, så jag vet inte vart du fått den uppfattningen om mig ifrån. Vad är det i den där länken som säger att jag vill att alla muslimer skall utrotas? Det som står på plakaten? Nej, det som står på plakaten har inte jag skrivit, eller hur? Det är lätt att skapa fördomar och det lyckades jag väl i så fall med länken, för det var ju inte meningen att du skulle få den uppfattningen om mig. Jag menade någonting helt annat med länken.

Jag menar bara att jag uppfattar vissa saker i den här bloggen som ett sorts hat gentemot mig som person bara för att jag är en del av västvärlden. Det kanske inte är menat så, och jag kanske inte uppfattar det som skrivs här på rätt sätt. Det var bara därför jag länkade på det sättet jag gjorde, för jag vill vara lite ironisk till det du skrev. Jag tar avstånd från allt som har med våld att göra, och blir ledsen då extremister förstör för vanligt folk på båda sidor. Jag tycker precis som du att det är tråkit att det finns fördomar, men tyvärr finns dom. Jag tyckte bara att jag kände vissa fördomar mot mig i det som ibland skrivs i den här bloggen. Sedan får jag väl be om ursäkt om jag skulle ha missuppfattat det hela i så fall.

2006-02-05 @ 20:52:16
Postat av: sidekick

"Gör alla i västvärlden det menar du? Uttalar sig tillexempel alla jag känner sig nedvärderande över alla muslimer?"
Muslimerna har hamnat längst ner i rasismhierarkin. Ja, de flesta jag pratat med har lite eller mycket fördomar och nedlåtande syn på muslimer. Det märks i mediernas vinklade nyhetsrapportering och i korkade politikers uttalanden, det är uppifrån rasismen kommer och har skapats.

"Nej, men varför ska jag då råka ut för deras hot då det inte är jag som är boven?"
Slappna av, mycket är medias skräckpropaganda, det säljer att bara visa bränder och skrikande människor. Med skräckpropagandan får politikerna väljarna mer lättmanipulerade. Det är klart det finns extremister och galningar, svenska såna finns det också, det går inte att gå omkring att vara rädd hela tiden ändå. Visa respekt för dina medmänniskor och dom kommer visa respekt för dig. Problemet löst. Det lugnar ner sig.

Den personen du länkat till verkar vara värsta konservativa och rasistiska idioten, kolla vem du länkar till i fortsättningen. Sättet hon behandlar hela situation är respektlöst och nedlåtande med noll förståelse för att reaktionerna kommit som svar på en medveten provokation.

"Jag tyckte bara att jag kände vissa fördomar mot mig i det som ibland skrivs i den här bloggen."
Då tycker jag du är överkänslig faktisk. Jag har vänt lite på pannkakan och visat på att "Väst" inte är så överlägset som "Väst" vill tro, det är ingen fördom, det är en sanning, som kanske smärtar men är sann. Det du upplever är inget mot vad de "på den andra sidan" tvingas stå ut med.

2006-02-05 @ 21:11:50
Postat av: Kommissarie Akut

Politiker och media talar inte för mig och många andra, så det är alldeles galet att få dessa två att representera mig och många av mina vänner och bekanta. Det faktum att du har pratat med många som haft dessa fördomar bevisar inte att det är en allmän åsikt. Den finns i stor skala, men man måste vara noga med att inte dra in alla i den. Det finns trots allt människor som inte vill förknippas med dessa åsikter.

Vem personen jag länkar till har inte något att göra med vad som står på plakaten. Det var den texten jag ville framhäva bara. Jag har inte läst nåt av det personen skriver i sin blogg då det bara var bilderna jag ville visa.

Sedan är jag inte ute efter vem eller vilka som som står ut med vad förnåt mest, det är inte av betydelse alls för mig och jag finner det inte heller intressant att sitta och väga "lidande" eller förföljelse. Vad jag ville säga är att hela mänskligheten ligger bakom konflikter som detta. Vi är vår egen ondska så att säga. Ja, jag tycker vi alla bär en viss skuld i det hela eftersom vi inte lyckas komma överäns. Hur vi ska göra det har jag ingen aning om. Jag tycker bara det är lite galet att vi faktiskt inte är kapabla att göra det.

2006-02-05 @ 22:49:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback