JennyW

Återigen ett läckert träffande inlägg av JennyW som jag bara måste reflektera över lite:
"..nog är det bra corny att tro att det är det talade planet som är av intresse när vi ska bedöma en kulturs eller kontexts acceptans av mäns beredvillighet att sexuellt översvämma kvinnor och barn.

Döljande öppenhet" kallar sociologen Nea Mellberg strategin, dvs. att engagerat och ofta tala om och mot övergrepp, en strategi hon stött på hos många av de män som utnyttjat barn och vars partners hon intervjuat i sin avhandling "När det overkliga blir verklighet" om mödrars situation när deras barn utsätts för sexuella övergrepp."          
http://jennywesterstrand.blogspot.com/2006/10/fr-oss-som-orkar-tnka.html

Denna kritik som just är så viktig vad gäller svensk och västerländsk kultur i allmänhet som älskar att prata om och emot förtryck, men som vi: kvinnor, som har invandrat, som aldrig får invandra, icke-amerikaner i oljerika länder etc. .. märker just bara är snack för att manipulera oss själva och andra för att dölja förtrycket, stå ut med det och acceptera det ...kvinnor som dör i sviterna efter olagliga aborter i eu:staterna, usa:s terrorism, brotten mot mänskliga rättigheterna, tortyren etc. Tomma tunnor skramlar mest sa man förr, det torde gälla här i vår del av världen. 

Ner med Bosse, länge leve Jenny.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback