Premenstruella kvinnor och barn..

Dagarna före mens. Gotta love it. Gråt, elände, helvete. Inget underbart självknarkande. Det är bara barn och premenstruella kvinnor som säger sanningen, remember.


Nu ska vi glömma allt. Nu ska vi vara dom storsinta av oss. (Vill inte) Lägga saker bakom oss. (Kan inte) Det är nya tider, ni är nya människor. (Ni vill inte komma ihåg er själva för några år sen.) Ni har mognat. (Det är vi som inte orkar klaga längre, era vuxna Jag är mer lätthanterade.) Ni har fått insikter. (Vi orkar inte säga emot. Man får inte skrika när man är vuxen.) Evolutionen har gått framåt. Vi ska glömma det som varit. Vi ska leva som om det alltid har varit såhär, öppet, tolerant, som om alla alltid varit genomsyrade av antirasism och feminism, medvetna toleranta öppna MODERNA människor. (Gud vad jag hatar det ordet.. Jag var nog ensam idiot, något jag alltid misstänkt. ) Vi ska lita på er. (Jag litar inte på mig själv.)  Som om ni var födda igår, fast på ett bra sätt, men politiker av idag. Problemet finns hos oss i våra hjärnor, fastnaglade små minnen som borde släppa taget. (japp) Det är vi som inte kan vara jämlika för vi fick aldrig lära oss hur (syntax errorbruden, inget nytt det är du som är problemet), det är vi som är problemet, det är ni som är dom öppna och toleranta människorna, det är ni som evolverats, det är vi som är kvar där vi var och där vi alltid varit.


Vi ska glömma det som varit! Framtiden är vår! Utvecklingen går framåt! På en massa höga poster sitter en massa toleranta, moderna och öppna människor som ska hjälpa oss och speciellt Dig!

lite

Alltså, är det nån som har en länk med mp3 eller nått till dom som är med på skivan "Höj din röst Vol. 2", verkar vara  en bra grej och jag har som tradition att ge systern min skivor med ladies of soul rnb och hiphop (Lady sovereign förra året, innan det lite blandisar osv) i julklapp. Har letat under min begränsade datortid med hittar inget varken på youtube eller myspace.. har ni nått tips kan ni ju skriva en kommentar vettja.