Rapport och muslimhetsen

.. Rapport rapporterar idag om att muslimska män är hemska och importerar kvinnor som de gifter sig med för att sedan skilja sig precis innan kvinnorna får permanent uppehållstillstånd 2-årsgränsen, så att de kan konsumera nya kvinnor hela tiden. Att det är svenska lagar som möjliggör utvisningen av kvinnorna och möjjligör att män kan behandla kvinnor på detta förudmjukande sätt ses dock inte som ett problem. Svenska samhället har tydligen inget ansvar och kan inget göra, som att till exempel ge kvinnorna uppehållstillstånd? På samma sätt har traffickingoffer inget för att träda fram och anmäla sina våldtäktsmän och få hjälp genom att de då vet att de samtidigt skriver under sin utvisning.

Det är ytterst tunnsått med rapportage om mäns våld och utnyttjande av kvinnor inom nyhetsförmedlingen,  Afa:s militanta delar uppmärksammas mer, är budskapet att det är hemskare att spöa nazister än kvinnor?
När så äntligen mäns utnyttjande av kvinnor uppmärksammas som ett problem är det tydligen enbart muslimska män som är ett problem, trots att det finns gott om svenska män som har kommit på samma finurliga knep och knåp med lagarna och importerade kvinnor utan rättigheter. Men när de svenska icke-muslimska männen gör på samma vis, när det händer att de gör det för 14 gången importerar - misshandlar-våldtar- och avvisar kvinnan 2 dar innan uppehållstillståndet, är det inget problem då? 

Det verkar ju nästan som att rapport enbart vill hetsa mot muslimska män, och att problemet är muslimskheten och inte mäns våld och utnyttjande av kvinnor i sig.. tänka sig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback