Om varför feminister inte bör gilla Sd och Nd

Citat från deras hemsidor, några smakprov:

Sverigedemokraterna:     om "...de surmulna feministerna..."
"Det är sorgligt att det vi nu får se är en skendebatt där manligt och kvinnligt kommer i fokus istället för problemets egentliga natur. Men Sverige är ett vänstervridet land och vad passar då bättre än att slå ett slag för feminismen som är en del av vår statsreligion, socialismen?"

"Vi är också oroade över att ledarskiktet inom kyrkan ser det som viktigare att predika om extremfeminism, homosexuella äktenskap och amnesti för illegala invandrare.. "

"..överdriven individualism och hedonism har lett till ett minskat ansvarstagande och en ökad ombytlighet i förhållandena mellan män och kvinnor /.../ Detta är en utveckling som Sverigedemokraterna vill motverka."

Hem med kvinnan till spisen alltså, inga avbyten med mannen, kvinnan ska veta sin plats. Detta är  Sverigedemokraternas version av den svenska kulturen.


Nationaldemokraterna: 
"Vi ska ha ett Sverige byggt på sunda familjevärderingar där pojkar växer upp till att bli manliga män och flickor till att bli kvinnliga kvinnor."

"Trots, eller kanske just på grund av feminismens framsteg i att göra kvinnor mera manliga, lades 1440 flickor och unga kvinnor i åldern 15-24 år på sjukhus under 2003 efter att de försökt ta sina liv eller på annat sätt skada sig."

De vill att abort i princip ska förbjudas: 
"Det är en målsättning att återställa en sådan sexualmoral och ansvarsfullhet att antalet aborter minskar och på sikt bara används i medicinska fall."
och,   "Tystnadsplikten kring abort hävs och informationsplikt till föräldrarna införs."


Det finns ingen rasism utan sexism. Antirasismen är en feministisk fråga.

Kommentarer
Postat av: CaheiaM

Det är så DJÄVLA hemskt att folk kan ha sånna åsikter. Fan jag är kvinna och ska fan ta de där jävla männens plats och trampa på dom med min hårda klackar. Rasister ska skjutas på öppen gata och sexister doppas i frätande syra. Ja exakt! Jag är EXTREMFEMINIST så hjälp mej Gud. :)

I love u Sharazad


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback