Hur nazisten blev nazist

Steg 1:
"Till en början handlar det oftast om mer försiktiga men negativa kommentarer mot invandrare och homosexuella kombinerat med en stolthet över att vara svensk. Man pryder gärna sina klädesplagg och väggarna i pojk- eller flickrummen med den svenska flaggan.

Under ytan finns däremot rent sexistiska, chauvinistiska och våldsfetischistiska attityder vilka ibland bubblar upp men bara halvt på allvar. "Tjejerna kan städa. Det är de ju bra på. Äh, jag bara skojar"."
http://www.test.abf.se/?NewsId=406

Låter ju lite som vilken tonårsgrabb som helst tyvärr.

Sexismen är därefter också en viktig del i naziströrelsen, tjejerna är med symboliskt för att dölja homosocialiteten/homosexualiteten bland nazisterna. På nazisternas hemsidor märks detta tydligt också genom hur nazisttjejer med långt blont hår används symboliskt som kuttersmycken.


Även Daniel Poohl på Gringo ger sig på ett försök att förklara hur en nasse blir till.. http://www.gringo.se/articles.asp?id=156

Kommentarer
Postat av: Björn Larsson

Vill bara påpeka att både jag och min kamrat tycker mycket om Sverige och att vi tycker man ska kunna vara stolt över att kalla sig svensk. Vi är dock båda ivriga anhängare av ANTInaziströrelsen.

MVH
Björn

Postat av: Björn

Hur menar du med att nazismen är homosexuell? Nazisterna är ju mot homosexuallitet, t.ex dödade de ju homosexuella under Andra världskriget.

2007-02-16 @ 23:47:36
Postat av: sidekick

Björn, har du inte nånsin undrat över att vissa människor, sk homofober kan få så mycket starka känslor, ilska och förvirring, över bara misstanken om vad andra människor gör i sina egna privata sovrum? Är det inte väldigt underligt egentligen?

Jag är helt övertygad om att det beror på att varje homofob egentligen också har egna homosexuella känslor, men att han är så rädd för dem så han måste ta ut det på andra, bara påminnelsen om att det finns andra som känner som honom påminner honom om hans egna "förbjudna" känslor.. därav all upprördhet och ilska hos homofob-nazisterna.

För man får leta mycket och länge för att hitta så enkönade manliga sammanhang som hos nazisterna: män som älskar att umgås med varandra, som dyrkar andra manliga ledare, som odlar en manlig kultur tillsammans, som ser ner på kvinnliga egenskaper, som dansar nära nära varandras nakna svettiga överkroppar till nazistmusiken... detta samtidigt som den oförståliga rädslan för andra män som också älskar män..! ja allting pekar klart och tydligt mot att de nazister som är homofober faktiskt har homosexualitet inom sig.
Kvinnnorna som får vara med som symboler snarare än människor, som får hålla sig i utkanten för att inte störa männens gemenskap och åtrå av varandras närhet. Tjejerna får alltså vara med som symboler för "Kvinnan" för att dölja den annars för uppenbara homosexualiteten/homosocialiteten, annars skulle ju folk kunna börja undra och misstänka varför alla dessa män har sådant behov av att umgås så nära hela tiden och hylla varandra..

2007-02-17 @ 01:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback