Inte hijab men mössa...

Nått så fånigt får man leta länge efter, varför får dom inte ha hijab men mössa? I Os tillåts hijaben, men Fifa med sitt extrema gubbstyre och föråldrade sexistiska synsätt har av någon anledning fått dille på att hijab får man inte ha, men liten bikini det MÅSTE tjejerna ha och fifa ordföranden tycker att kvinnor borde ha tajtare femininare shorts än männen. Så frihetligt av Fifa.
Skärpning! låt de iranska tjejerna sporta ( det är inte nog med att dom motarbetas och diskrimineras i hemlandet tydligen) och låt dom ha hijaben om dom vill!

Detsamma gäller Sara Omeirat och andra muslimska tjejer som ska tvingas spela i linne enligt Svenska basketbollförbundet.

Idag såg jag en muslimsk kvinna som var med på Friskis & Svettis och blev jätteglad, det var den första beslöjade kvinnan som jag sett där, inte mycket invandrare heller tyvärr. Bättring på mångfalden och alternativen annars folkliga friskis!

Kommentarer
Postat av: Torbjörn Jerlerup

Tack för det du skrev. Ska skriva en sak och länka till detta inlägget senare idag.Du kan nog vara intresserad av detta som jag skrev angående hijab:
http://ligator.wordpress.com/2010/07/03/den-svenska-kulturen-huvudduk

2010-07-04 @ 13:22:22
URL: http://ligator.wordpress.com
Postat av: professional writers

I don't understand the sense of your story. What did you want to say?

2011-12-01 @ 13:13:41
URL: http://e-writer.org/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback