Det är bara vissa kvinnojourskvinnor som får hyllas i finmedia..

Det här är ju bara helt urvidrigt..

"Den första flickan som berättade, hur mår hon i dag?

– Hon gick tillbaka till dem. Hon hjälpte dem att sätta mig i fängelse, mot betalning. Som många offer för tvångsprostitution har hon lärt sig att följa makten."


Lydia Cacho har som kvinnojoursledare  gjort sin hjältebragd - genom att lyssna och ta flickornas och pojkens berättelse på allvar. Utan den här feministiska kvinnojourskvinnan skulle dessa barn vara kvar i prostitutionen. Hon hyllas, helt rätt, i finmedia.

Men, när svenska kvinnor på kvinnojourer lyssnar och tar flickors och kvinnors berättelser på allvar porträtteras de dock som skurkar, de fängslas för att de sätter barnets bästa först, och blir sedan förföljda av män och kvinnor som sprider smädelser mot kvinnornas arbete, man sprider förtal, myter och skvaller om kvinnorna, rena häxjakter helt enkelt.. när ska svenska kvinnojourskvinnor hyllas i finmedia? Tror man inte det finns pedofiler i Sverige? Varför behandlas feminister och kvinnojourer i Sverige som paria, medan feminister och kvinnorjourskvinnor från utlandet kan hyllas?

Istället görs allt för att försvåra kvinnojourernas arbete med utgångspunkt i skrämselpropaganda om det man påstår är "feminismen", vilket leder till lidande för många utsatta kvinnor, och pojkar. Men för vissa, framförallt män verkar det som om man läser kommentarer på nätet, står den förvridna njutningen att feminist-basha kvinnor över ALLT, över ALLA flickornas, kvinnornas och pojkarnas lidande. Det är helt okej att sprida påhittad smörja och lögner om "de onda feministerna" som sliter på kvinnorjourerna och hjälper utsatta att göra sina röster hörda och få hjälp och upprättelse - man upplever t.o.m. en njutning under "jakten". Det är skamligt, bara skamligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback