Vita Moderat Vellinge

Ja, vad skiljer egentligen Reinfeldts uppfattning om flyktingar från dom lokala moderata Vellingepolitikernas? Jag gör det lätt för er - inget alls.


Kommentarer
Postat av: 1

uppfattning?

2009-11-13 @ 12:23:56
Postat av: 1

Din förmåga till logiska slutledningar är att likna vid en sönderfistad hamsters...

2009-11-13 @ 12:26:22
Postat av: Anonym

Jag kom visst åt en öm punkt. ajdå. :) Logiska slutledningar.. hm, så väljarna ska alltså utgå från att Reinfeldt och hans partikamrater inte har nått gemensamt, även när de säger exakt samma sak. hmm ja DET var ju mycket mer logiskt.

2009-11-13 @ 23:18:01
Postat av: 1

Absolut ingen öm punkt. Det råkar bara varar så att jag har extremt svårt för idioter. Och då i synnerhet idioter som postar idiotiska påståenden i diverse bloggar.Jag skulle vilja ha en förklaring till hur du drar paralleller mellan:1. Hur grupp moderata politiker i Vällingby hanterar flyktingfrågan. (notera att det även rör sig om kommunpolitik - dvs. partitillhörigheten torde vara ännu mer irrelevant).Och2. Ett uttalande av vår moderate statsminister, där han påpekar (eller insinuerar snarare) att ökade socialbidragskostnader kan härledas till ökat antal flyktingar. Vilket är ett faktum och icke en åsikt.2009-11-15 @ 18:43:48
Postat av: 1

Med motsvarande resonemang skulle jag kunna hävda att SAP inofficiellt är för bidragsfusk. Eftersom partiledare Mona Sahlin flertalet gånger har ertappats med händerna i kakburken, så att säga.

2009-11-15 @ 18:45:46
Postat av: Anonym

Äh ge dig nu du tror inte på dig själv..Inofficiellt? Nänänä. Där har du ju hela skillnaden, Reinfeldt säger det som moderaternas partiledare - officiellt och står för det. Liksom moderaterna på lokal nivå tar ställning för Reinfeldts åsikt. Underligt också att det inte har blivit en skandal inom partiet, som Mona Sahlins tobleroneaffär blev inom sossarna.. vad jag vet fick ju Mona lämna partiet, detsamma kan ju inte sägas om vår statsministers uttalande..

2009-11-15 @ 23:35:26
Postat av: Anonym

Här verkar det som att du har missuppfattat något "1" med IP: 85.226.71.81. Min blogg är inte till för dig att bete dig som en idiot på, med idiot menar jag när du maniskt upprepar samma frågor om och om igen som jag redan besvarat. Ja va kul du kan Klippa och KListra, demonstrera det någonannanstans. Med idiot menar jag när du frågar vilka av Reinfeldts ord jag syftar på - HÖR du orden som upprepas kanske 20 gr i youtubeklippet? där Reinfeldt utmålar FLYKTINGARNA som ett ekonomiskt problem och lägger ansvaret på dem? precis som Vellingemoderaterna utmålar FLYKTINGARNA som ett ekonomiskt problem. Fattar du inte det uppenbara utan behöver läshjälp kanske du bör söka dig nånannanstans för du ger mig inget genom att vara oförskämd, trist och trög på MIN blogg.

2009-11-16 @ 17:36:16
Postat av: 85.226.71.81

Hej igen.Jag frågar dig en gång till, du anonyma bloggare vars IP jag inte har en aning om. På vilket sätt utmålar Reinfeldt alla flyktingar som ett problem när han påpekar det faktum (ja, det är ett faktum) att ökade socialbidragskostnader härrör från ökad flyktingmottagning? Han svarar blott på Ohlys fråga och det rör sig inte om något slags utpekande eller svartmålande av vare sig en individ eller en grupp.Flyktingmottagning kostar pengar. Pengar kommer inte från tomma intet. Därmed inte sagt att ALL flyktingmottagning är dålig.Att person A påpekar att flyktingmottagning kostar pengar betyder inte att han håller med person B som påstår att vi inte bör ta in några flyktingar (eller vanliga invandrare heller för den delen). Förstår du?

2009-11-16 @ 19:31:34
Postat av: 85.226.71.81

Vidare så får du hemskt gärna posta några andra dokument/citat/referenser till beslut, som stödjer din tes att Reinfeldt ogillar flyktingar. För som det ser ut nu så är dina anklagelser tämligen grundlösa.

2009-11-16 @ 19:34:28
Postat av: 85.226.71.81

Sen ska du få en ny version av mitt förra inlägg, denna gång utan personangrepp.Citat: "Underligt också att det inte har blivit en skandal inom partiet, som Mona Sahlins tobleroneaffär blev inom sossarna.. vad jag vet fick ju Mona lämna partiet, detsamma kan ju inte sägas om vår statsministers uttalande.."Du kan inte jämföra de två händelserna eftersom:1. Reinfeldt har inte stulit pengar från skattebetalarna, utan har sagt något – som dessutom råkar stämma.

2. Toblerone-affären var inte bara av annan art, utan också av en helt annan storlek. Bara toppen på isberget skulle man kunna säga:
http://www.youtube.com/watch?v=YolWuQJX-rYEn korrekt jämförelse med Toblerone-Mona skulle istället kunna innefatta moderat-tanterna (kommer inte ihåg deras namn) som fick avgå 2006 (?) efter att det visat sig att de fuskat med TV-licensen respektive avlönat en städare svart. Ställ detta mot Monas små incidenter och ställ dig sedan frågan om vem som borde ha avgått.

2009-11-16 @ 19:45:53
Postat av: Anonym

Jippi inte bara ett underhållande inlägg utan tre.Det går inte att tro att Reinfeldt som är en så slipad politiker bara slänger ur sig nånting hur som helst och är helt omedveten om det. Han är tränad och coachad för denna battle med Ohly sedan länge, det är inte en duvunge vi pratar om utan en person som Göran Persson refererat till som "tvålen", dvs en hal och intelligent person. Att han bara skulle "råka" uttrycka sig såhär är alltså uteslutet, på samma vis som det inte går att på något sätt skuldbelägga Ohly för Reinfeldts svar. Det vore dessutom komprometterande för en statsminister och skulle innebära att hans kompetens kan ifrågasättas: att inte ha kontroll över sitt eget partis värderingar eller hur han uttrycker sig..Och åter, om vi nu ska jämföra med Toblerone"skandalen", så fick Mona hoppa av karriären ett tag pga de kritiska rösterna i partiet. Du får gärna visa på den moderata kritiken eller krav på avgång efter Reinfeldts angrepp på flyktingar för jag har då aldrig hört eller läst nått, eller för den skull att han har gjort avbön och gråtit ut, som Mona fick göra.Sedan har vi Reinfeldts underbetalda asylsökande barnflickor..http://www.dn.se/nyheter/politik/reinfeldts-barnflickor-fick-for-laga-loner-1.760039

Var det också Ohlys fel eller? Där satt han också tryggt kvar. Bra med billig arbetskraft på bomullsfälten.Jag har sett också andra tv-inslag som tyvärr inte finns upplagda på nätet, där Reinfeldt angriper Invandrare som kollektiv utifrån en "vi" och "dom" retorik.Grunden är densamma, Invandrare o flyktingar utmålas fortfarande som problem inom moderaterna både på lokal och nationell nivå, precis som det gjorde inom partikulturen 2002: http://www.youtube.com/watch?v=N4KOJiXOk8Y2009 fortsätter man att skuldbelägga invandrare för de den klasspolitik man själv driver och kräver hårdare invandrarpolitik:

http://www.youtube.com/watch?v=RvJRozGhicASom i valstugereportaget från 2002, så säger man en sak utåt där man påstår sig hålla med om alla likas värde. I praktiken är det bara att gå till fakta i statistiken och undersökningar för att se hur den moderata politiken faktiskt slår - MOT Invandrare. Det är bevis nog, att moderaternas klasspolitik slår mot Invandrare och gynnar svensk överklass i Vellinge.Om vi nu inte ska idiotförklara Reinfeldt och moderaterna helt igen, så får vi utgå från att de är helt medvetna om sitt agerande och konsekvenserna därav. Precis som Reinfeldt ju bör ha varit medveten om hur lite han betalade sin asylsökande barnflicka..Sådär. Då var diskussionen på det här ämnet avslutad.

2009-11-16 @ 21:57:23
Postat av: Anonym

Enda sättet som arbetslösheten för Invandrare kommer minska under moderat ledning är att fler moderater skaffar sig slavliknande underbetalad arbetskraft - precis som Reinfeldt gjorde, och utnyttjade den asylsökande barnflickan..Du pratar om moralkodex, och det är just den jag i flera exempel visat i moderaternas partikultur innefattar mycket obehagliga uppfattningar om Invandrare, mörkhyade, flyktingar och asylsökande, som hör samman med moderaternas faktiskt förda politik som, precis som du, utpekar Invandrare som bidragssnyltare och beskyller dem för hur det ekonomiska systemet drabbar vissa grupper (Invandrare, mörkhyade, muslimer) hårdare än andra. Ett system och en utsatthet som de självklart inte valt själva, trots den svartmålande bilden som moderater och du som deras försvarare målar upp. Kanske vore det bättre att söka problemen hos majoritetsbefolkningen, som ju bör ha mer inflytande som majoritet, och de som sitter i styrande posititioner för hur samhället ordnas och mot vilka systemet slår, istället för att som du och moderaterna istället angripa Invandrare, utsatta och försöka montera ner all välfärd.Jag har inte tid att upprepa saker för dig, om du inte förstår eller håller med är en inte mitt ansvar,när jag skriver att diskussionen är avslutad får du acceptera det och låta bli att trasha sönder kommentarsfältet med 40 oönskade kommentarer.

2009-11-17 @ 11:05:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback