Hatbrotts-terrorism

Attentat mot moskéer. går det när man låter muslimhatande sverigedemokrater få allt mer utrymme i samhället.  Hatbrotten ökar och islamofobin är inte pojkstreck som växer bort, medelåldern för hatbrott mot muslimer är 33 år. Sverige får kritik av FN för sin passivitet och ovilja att göra något åt det växande hatet. Står det inte uppbart för alla att den verkliga terrorismen kommer från de högerextrema i vårt samhälle?

går det när man som flera folkpartister låter sverigedemokraterna styra agendan och tar efter deras retorik om " den farliga mångkulturen" och angriper muslimer och islam i desperat röstfiske, man ger dem mer makt att påverka. Den misstänkliggörande debatten leder till våldsattentat mot invandrare. Trots att partiet i förhållande till sin storlek fått mest utrymme av alla partier är man villig att ge dem ännu mer utrymme, genom att "ta debatten med dem" och ta deras problemformuleringar till sina.
 
Att all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet är ett gammalt visdomsord som sverigedemokraterna förstått är sant, kanske borde kritiker till sverigedemokraterna också överväga om den smartaste taktiken verkligen är att göra det sverigedemokraterna högst av allt säger sig önska - att man ska debattera med dem. Kanske kunde folkpartister ägna sin "antirasism" åt verkliga problem, inte påhittade problem som sverigedemokraterna via nazistiska hemsidor får för sig är en sann verklighetsbeskrivning. Saker som faktiskt redan hänt och händer om och om igen. Mitt förslag är hatbrottsterrorismen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback