Premenstruella kvinnor och barn..

Dagarna före mens. Gotta love it. Gråt, elände, helvete. Inget underbart självknarkande. Det är bara barn och premenstruella kvinnor som säger sanningen, remember.


Nu ska vi glömma allt. Nu ska vi vara dom storsinta av oss. (Vill inte) Lägga saker bakom oss. (Kan inte) Det är nya tider, ni är nya människor. (Ni vill inte komma ihåg er själva för några år sen.) Ni har mognat. (Det är vi som inte orkar klaga längre, era vuxna Jag är mer lätthanterade.) Ni har fått insikter. (Vi orkar inte säga emot. Man får inte skrika när man är vuxen.) Evolutionen har gått framåt. Vi ska glömma det som varit. Vi ska leva som om det alltid har varit såhär, öppet, tolerant, som om alla alltid varit genomsyrade av antirasism och feminism, medvetna toleranta öppna MODERNA människor. (Gud vad jag hatar det ordet.. Jag var nog ensam idiot, något jag alltid misstänkt. ) Vi ska lita på er. (Jag litar inte på mig själv.)  Som om ni var födda igår, fast på ett bra sätt, men politiker av idag. Problemet finns hos oss i våra hjärnor, fastnaglade små minnen som borde släppa taget. (japp) Det är vi som inte kan vara jämlika för vi fick aldrig lära oss hur (syntax errorbruden, inget nytt det är du som är problemet), det är vi som är problemet, det är ni som är dom öppna och toleranta människorna, det är ni som evolverats, det är vi som är kvar där vi var och där vi alltid varit.


Vi ska glömma det som varit! Framtiden är vår! Utvecklingen går framåt! På en massa höga poster sitter en massa toleranta, moderna och öppna människor som ska hjälpa oss och speciellt Dig!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Har du julklappsångest? Bra!

Istället för att köpa ett par strumpor i år kan du ge bort en get i julklapp och hjälpa någon av världens fattigaste familjer.

200 kronor räcker för att ActionAid ska kunna ge en get till kvinnan i ett fattigt hushåll och på så sätt ge hennes familj en möjlighet att ta sig ur fattigdom. Barnen får näringsrik mjölk och föräldrarna kan sälja överskottet på marknaden.

Vill du ha ett alternativ till geten? Ge bort en by-barnmorska och se till att en fattig kvinna på ett säkert sätt kan föda barn. Andra julklappar mot fattigdom från ActionAid är skolböcker och kakaoträd.

Beställ dina julklappar redan idag på:

www.presentermotfattigdom.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback