Feministiskt forum 3-4 februari Sthlm

Shall you stay or shall you gogo?

Stockholm

Kommentarer
Postat av: sofie

hejhej! tack för dina finafina komplimanger! de värmde verkligen! hurra för systerskapet!!! om jag bodde i sthlm skulle jag absolut ha gått på feministiskt forum!

Postat av: Samuel

Otroligt: som den okunniga människa jag är så hade jag inte en aning om att det fanns något som hette Feministiskt Forum 2007 - intresseväckande!

2007-01-23 @ 23:30:19
URL: http://detmorkahotet.blogspot.com/
Postat av: ilse-marie

Tack så jättemycket för kommentaren! Det är såna ord som gör att jag fortsätter blogga, för ibland undrar man ju om nån verkligen läser det man skriver - annat än nyliberala galningar då förstås ;-). Kram på dig :-)

2007-01-25 @ 10:54:49
URL: http://ilsemarie.wordpress.com/
Postat av: ilse-marie

P.S. Jag glömde skriva att jag inte kan göra annat än återgälda komplimangen. Har läst några av dina gamla bloggar under personligt, lysande! Bl.a. slutsatsen att feminister är smartare än andra, det stämmer nog. Titta bara på vår nya regering - inte många feminister där inte.... det märks!

2007-01-25 @ 11:03:41
URL: http://ilsemarie.wordpress.com/
Postat av: Emre Güngör

Hej,

Tack för dina fina kommentarer. Jo jag kommer säkerligen att vara på plats och mingla lite. Jag är verksamhetsansvarig för Sharaf Hjältar. Det håller på bli så stor att vi är hela 5 anställda som arbetar på heltid. Vi finns på 5 olika städer, Sthlm, Gbg, Malmö,Linköping och snart Örebro.

2007-01-26 @ 00:02:18
URL: http://emre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback