forts. Back-space

svar från Devrim:
"back-space bildades den 12 septeber 2004 i malmö av fyra antirasistiska feminister. vi har ägnat oss en hel del åt samtal och diskussioner om feminism, antirasism och strategier till en början. under våren 2006 har vi haft en samtalsserie i fem delar i samarbete med södra teatern i stockholm som fick namnet Motståndsrum. vi arbetar också med tidskriften slut som kommer ut i oktober om allt går som planerat. vi har tyvärr ingen hemsida mest beroende på brist på tid och pengar. men tanken finns där så klart. "

Tidskriften Slut ska ju kollas upp helt klart, Bang känns lite för akademisk, hoppas det blir lite mer likt Darling, saknar riotgrrlsen, de har för evigt ett plats i hjärtat. Kanske ska bli en medelålders riotgrrl, ungfär som 50-åringar är tjejer nuförtiden. Ser fram emot det här. Girlpower!

Kommentarer
Postat av: Emko

Jag saknar också Darling. Vad är det som gör att det inte verkat gå att få en sådan tidning att gå runt i Sverige? Är det att man kanske måste vara lite selektiv bland annonsörerna för att behålla sin trovärdighet? För visst finns läsarunderlaget. Eller?

Postat av: sidekick

Läsarunderlaget borde defintivt finnas.

La dom ner för att det inte gick runt? Var det inte så att dom tröttnade på att göra den, hörde att det mot slutet blev tunnsått på idéer o upprepningar. Istället gjorde alla sina egna solokarriärer istället.. Marit Bergman osv..

2006-08-26 @ 17:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback