Svara här!

Eftersom det blir så konstigt osammanhängande med svar på saker jag skrivit i andras bloggar när dom kommer under helt andra ämnen bestämmer jag härmed (mohahah makt) att kommentarerna istället kan skrivas här.

Så kan ämnena diskuteras på de andra inläggen-kommentarerna istället bara.

Gött.

Kommentarer
Postat av: ensammakarriärsmamman

Gillar din blogg! Har inte hunnit läsa igenom så mycket (därav namnet på min blogg ;-)) ÄN men det verkar som vi är på samma våglängd:-), du verkar dock betydligt mer påläst än jag. Själv är jag arg och önskade att jag hade mer tid att sätta mig in i saker och ting mer så jag har mer på fötterna när jag går in i diverse diskussioner, vilket jag naturligtvis inte kan undvika i något läge, för att försöka få folk att se hur sjukt diskriminerande och fördomsfullt samhället är.

2005-11-12 @ 20:58:45
Postat av: sidekick

oh va roligt :) känns som att det är jag mot världen rätt ofta och just nu är det ju rätt hysteriskt debattklimat efter uppror i
Frankrikers förorter.. lär mig också för att ha att sätta emot i diskussionerna, kommer ihåg på högstadiet då det var jag mot hela arbetsgruppen som hävdade att invandrare minsann är mer brottsbenägna på grund av att de är invandrare, så frustrerad man var när man inte hade de exakta argumenten och siffrorna utan bara känslan av att de har så jävla fel..

2005-11-13 @ 18:09:51
Postat av: ensammakarriärsmamman

Ja, det kan man ju diskutera... Efter ha snackat med en kompis på jobbet som är från Afrika så har jag förstått hur illa det är! Han berättade hur han blir behandlad av polisen, är skrämmande. Eftersom han är mörk så kollade de helt utan anledning upp bilen han körde. Sen när de såg att det var ett svenskt namn som stod på bilen stannade de honom och frågade honom om detta. Observera!! Han hade inte gjort någonting! Inget typ av brott mot trafiklagarna och de följde efter honom, kollade upp bilen och stannade honom (han hade naturligtvis INTE stulit någon bil men var tvungen att försvara sig...). Helt sjukt att det får gå till så! Att inte polisen skäms över att de beter sig så! När jag hörde talas om detta så tänkte jag att OM det skulle vara så att invandrare skulle synas mer i brottstatistiken så är det ju inte konstigt... De blir ju kollade hela tiden för sin hudfärgs skull. Hade man kollat alla blåögda som körde bil tro faan att man skulle ta fler blåögda för bilstölder exempelvis! VÄRLDEN ÄR KNÄPP! Hmm...innebär det att jag kanske i alla fall är normal då...:-)

Postat av: kamikaze

mitt gäng däremot, e asaktiva. inte utåtriktade som i vi-drar-igång-en-revolution men väl massa politiska projekt. just nu håller vi på med ett skriftprojekt om backlashen efter könskriget-the-movie. projektet startar med att vi intervjuar ett gäng feministiska forskare. du e mkt välkommen att va med. Gör isf såhär: välj ut nån du vill intervjua. Maila mig på [email protected] för intervju-upplägg. gör intervju och maila den - inte utåtriktat nog i första steget kanske, men det krävs ju nåt å va utåtriktad med ;-)
kram

2006-10-16 @ 08:56:16
Postat av: Hillan

Gillar din blogg, den tar upp mycket intresanta saker!

2007-01-07 @ 20:53:07
URL: http://musiclover.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback