Prostitution och våld - den amerikanska drömmen?

Är det de här killarna som ska lära irakierna vad riktig demokrati går ut på?

http://www.etc.se/radikala/templates/ct_117.aspx?number=53880&category=396


Kommentarer
Postat av: Flizan

Såg att du svarat på mitt inlägg ang. Fi...
Jag vill bara säga varför jag är emot partiet.
För det första så startar de ännu en debatt som handlar om "vi-mot-dom". Vill de komma någon vart eller inte?
Dessutom så vill de avskaffa äktenskapsbalken... Jag trodde inte att andra människor skulle få bestämma över kärleken å hur man vill gå till väga.
Vill du att tex din dotter ska heta Olle? Jo, men det är klart att du tycker det är ok eftersom Fi anser att flickor ska kunna ha pojknamn och tvärtom, haha, jo det skulle ju fungera jättebra... Not.
Sen vill jag passa på att be om ursäkt för att jag hade skrivit att de har sagt att det är en skam att ligga med det manliga könet. De har sagt att "kvinnor som ligger med män är kvinnoförrädare"...

Nej, jag kommer nog aldrig att gilla Fi-partiet iaf...

Postat av: Liza

Tycker bara att Fi startar ännu en fight som omfattar "Vi-mot-dem".
Jag vill börja med att be om ursäkt för att jag sa att de har sagt att "det är en skam att ligga med det manliga könet", de sa visst "kvinnor som ligger med män är kvinnoförrädare"... Näatan samma sak va?
Dessutom så är det helt ok med mig om du vill kunna kalla tex din dotter för Olle eller Kalle typ... Eftersom det är fullt ok för partiet att flickor heter pojknamn och tvärtom... Hmm, näeee tack.
Självklart vill man ju få ner våldet men det gäller ju all slags våld. Jag är ledsen men jag tror bara att de snackar rent skit då de säger att de står för att få ner kvinnovåldet, endast en sak för att lura stackare att gå på deras sida i deras bluffparti... Det är MIN åsikt. Jag tycker att det var kul att du kommenterade iaf, tack!

2005-09-26 @ 20:47:37
URL: http://flizans.blogg.se
Postat av: sidekick

men... "De" har aldrig sagt det säger jag ju... MEDIA påstår det... Och media har faktiskt ljugit förut.

Om "DE" står för det så skulle det stå på "Deras" hemsida. Och det gör det inte. Det är inte inlämat som en motion att det heterosex ska betraktas på detta sätt.

Alltså. Varför?

För att "De" aldrig sagt det.

Det finns en anklagelse gentemot Tiina Rosenberg från en person som hon bråkat med och smo är allt annat är opartisk om att HON sagt det.
Men, detta uttalande har Tiina dementerat. Det är alltså inte bara så att "De" INTE står för ett sådant uttalande, det är också så att Tiina INTE står för ett sådant uttalande.

Kvinnovåldet= det våld kvinnor utför.
Som i polisvåld= det våld poliser utför¨.

F! vill få ner mäns våld mot kvinnor ja. Genom att ändra den kutlurella manlighet som leder till våld.

Detta skulle även andra män tjäna på, det är i prinicp samma kulturella manlighet som också leder till att män misshandlar andra män. Så jag förstår itne riktigt the problem.

2005-09-26 @ 21:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback