POlisen KOmmer!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fan va bra Gringo är, nu tjatar jag om det igen, men seriöst, polisväsendet verkar ju vara riktigt läskigt:

http://www.gringo.se/articles.asp?id=151


Eller ännu värre, så är de som folk är mest..

Nu fattar jag varför folk låter så skraja när dom skriker "Polisen kommer".

Kommentarer
Postat av: wiz

Min uppfattning är att polisen attraherar alla sorters rötägg. Såna som vill hamna i en maktposition utan egentliga kvalifikationer. I framtiden kommer vi naturligtvis få höra, inte bara om nassepoliser, utan även det omvända.

Poliser och militärer är som regel män med för stort hävdelsebegär. Vet inte om du såg uppdrag granskning för ett par år sedan när de kollat upp vilka militärer som var straffade (eftersom de gått ut med att de skulle vara moraliska föredömen, befälen alltså). Det visade sig att det vimlade av kriminella befäl i svenska militären. Misshandel, rån. grovt rån, vapenbrott, grov misshandel osv osv. Det var alltså riktiga brott.

Fast jag vet inte... kanske vill vi inte ha snälla poliser och militärer... det kanske skall vara lite bad boys och bad girls. Vet du?

Postat av: sidekick

Ja det är riktigt läskigt, och glöm inte våldtäktsmännen och kvinnomisshandlarna, som sedan har det visat sig, sitter och utreder misshandel och våldtäkter av kvinnor...

För snälla kan de inte heller vara, polisen fyller en viktig funktion på många sätt för att upprätthålla demokratin också.
Poliser är ju också bara människor. Men en viss sortering måste ju ske.

Tydligen försöker de arbeta med deta inom polisen, men sådär på en lagom frivillig nivå. Läste i min gamla lokaltidning om att polisen hade som en liten "fördomslapp låda" som det var meningen att de skulle ta en lapp ur och sen diskutera ur på rasterna. Så frivilligt kan inte så viktig utbildning vara.

2005-09-23 @ 16:34:02
URL: http://sharazad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback