EvaEmma igen....

EvaEmma har gjort bort sig igen. I sin nya kolumn idiotförklararhon samtliga tonårstjejer i Sverige, alltså fullständigt kör över dem i godaste översittarmanér, samtidigt som hon anklagar feminister för översittarfasoner.

"
Ni har gjort viljelösa mähän av dem, feministsvin, och nu är min mejlbox full av idel gnäll från högstadieflickor som tycker att jag är ondskan själv eftersom jag antyder i mina kolumner att det inte är synd om dem.

De skriver mycket om hur männen står i vägen för dem i samhället, och ibland undrar jag om de någonsin har träffat en man, eller om feministpropagandan har lyckats beröva dem det nöjet också."
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,724652,00.html

Såhär skriver alltså EvaEmma till tjejer som:
- blivit våldtagna på skoltoaletter
-till tjejer som tafsas på i skolan
-som kallas för hora dagligen av killarna i klassen såfort de tar för mycket plats eller bryter normen
-som får anorexi för att deras pojkvänner talar om för dem att de är för tjocka
-som får bara 30% av samtalsutrymmet i skolan
- m.m.m.

EvaEmmas kvinnohat ( hon dissar ju bara brudar i sina kolumner, det finns tydligen inte en enda man som EvaEmma skulle kunna tänka sig kunde behöva en sågning) och oförmåga att tro att någon annan än just hon kan beskriva sin situation och verklighet är kränkande. Och borde det inte gå upp ett ljus om så många tjejer mailar henne och säger emot henne? Borde det inte sätta ett tvivel hos henne?

Jag tycker inte att tonårsbrudarna är "viljelösa mähän", har praktiserat på högstadieskolan nu i flera veckor och tjejerna vet vad de tycker och tänker och säger det, men de motarbetas av normer av hur tjejer ska vara. Det krävs mindre för att en tjej ska bli tillsagd av läraren att vara tyst eller uppföra sig, killarna tar så mycket plats och hörs och syns hela tiden att alla är så vana vid det.

Vad faan vet EvaEmma om hur tonårstjejer har det? Från sin upplysta plats som krönikör på Aftonbladet. Sen när gav Sveriges tonårsbrudar EvaEmma privilegiet att uttala sig för dem alla?

EvaEmmas idioti regerar fortfarande.

Kommentarer
Postat av: Cilla

det är väl bara så enkelt som att Aftonbladet vill ha en en krönikör som retar upp folk och provocerar som Linda Skugge i Expressen - de vill ha en egen Linda ! Men det är svårt att göra om det som Linda gör - vara snäll och elak på samma gång :)

2005-11-04 @ 12:39:47
Postat av: sidekick

det är också ett sanningens ord. Linda sopar banan med EvaEmma alla gånger.

2005-11-04 @ 13:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback